Lukas Malezsewski, Telly Parijs, Jochen de Vocht, Erno McCrae, Tom Van Ingelgom, Kwinten Bamelis, Manon Bontempo, Lotte Koopmans en  Dirk Beullens

(van links naar rechts en achter naar voren)

 Het Goeman-Scott Cycling (GSC) team is in 2007 opgericht bij overname van de mountainbike divisie van het Scott USA Cycling team. Sindsdien is het GSC team gegroeid tot continue deelname aan de top van het Belgische mountainbike. Om ook op internationaal niveau te kunnen presteren heeft het GSC team in 2010 de officiële UCI status verworven. Tot op vandaag wordt er nog altijd competitie gereden op internationaal niveau.  

Onder goede team spirit en met respect voor onze sponsors is het onze doelstelling om enthousiaste en ambitieuze wielrenners een kans te geven zich toeteleggen op de Belgische mountainbikesport en zich verder te ontwikkelen tot op eventueel internationaal niveau. 

De leider en mekanieker van het team is Jan Goeman, de voorzitter is Leo Labie, de boekhouder is Kris Huens en de secretaresse is Catharina Homsma. Verzorging en begeleiding op de wedstrijden wordt mede verleend door de ouders van de coureurs. De coureurs hebben hun eigen individuele trainer.

Het GSC team wordt financieel door sponsors ondersteund. De hoofdsponsors zijn Fietsen Goeman en Scott Sports. Alle sponsors staan hieronder vermeld. Voor meer informatie over de sponsors klik op het desbetreffende icon.

 

Indien u interesse hebt in de Belgische mountainbikesport, kan u altijd contact opnemen met Jan van Fietsen Goeman. U kan ook vrijblijvend een informatie boekje opvragen. Wij horen graag van u. 

 

 

 

 

 

Sponsors